Albergue do Bonjardim ligt in het dorpje Nesperal, het geografische midden van Portugal, op ongeveer 180 km van Lissabon en Porto. Letterlijk vertaald betekent Albergue do Bonjardim 'Herberg van de Mooie Tuin'.

Het 300 schoorstenen tellende dorpje is omringd door pijnbomen, wijngaarden en heuvels. 
Op het terrein van de Albergue do Bonjardim, dat ongeveer 12 hectare groot is, kunt u wandelen in de wijngaarden en het bos. Ook kunt u genieten van de Bonjardim wijnen op het terras.

De zes kamers van de bijzondere Bed & Breakfast zijn ingericht in Portugese landhuisstijl. Ook is er een comfortabel groepsverblijf / appartement. Voor congressen, bijeenkomsten en bruiloften bieden wij een op maat gemaakte unieke locatie aan.

Sinds enige tijd beschikt de Albergue do Bonjardim over twee prachtige villatenten, ook wel safari lodges genoemd. Geniet van de prachtige wijngaard om u heen!

Gastheer en gastvrouw Huub en Wil vertellen u graag over de Portugese cultuur en hun wijnen. Op aanvraag kunt u van een lunch of diner genieten met lokale ingrediënten en liefde voor tradities bereid. Ook is er de mogelijkheid een wijncursus te reserveren. 

http://www.bonjardim.eu/bonjardim_detail.aspx

https://www.facebook.com/alberguedobonjardim/